2017-11-23 854 瀏覽
平時極少去大坑嘅我,預正中秋同朋友們一齊睇舞火龍,咁就唔就腳都要去啦。咁岩呢間餐廳喺正睇龍頭個角落,我們一齊企門口睇。我們6個人睇完都諗住離開搵野食但實在太多人,附近餐廳又無位,又封路離唔開大坑,最後都係返返黎All-in。我們太多人所以上樓上大枱坐,樓上容納到兩張大枱,靠牆的是豪華3座梳化,另一面是正方cafe椅。餐廳很的骰,佈置睇得出好花心機,有幅佈置成花花草草的牆,blogger們打卡一流!兩枱都有個電視同大型遊戲機手制可以玩經典街霸。全部人都餓左好耐咁所以勁快諗到叫咩食,雖然我們坐樓上,不過侍應都不時上黎check下我們有無需要。我點了個beef burger 另加薯角,同枝honey dew 啤酒。個burger俾我想像中大個,大到一啖放唔晒入口,牛肉好juicy,塊芝士熔得岩岩好,好耐無喺香港食度好食嘅burger 了。薯角是剛剛炸出的,很脆和有調味料,完全不用沾茄汁都夠味。好肚餓的我都食晒個飽食唔晒啲薯角。服務很好食物很好的餐廳!