2010-01-27 3 瀏覽
兩人7點半到,未有人,後生嘅香港人waiter招呼,態度好散漫嘅感覺,有一個類似bar嘅小型開放式廚房,兩個廚師好鬼大聲咁起勢講野,唔知搞乜,環境黎講,好無高級餐廳氣氛廚房出菜要經過洗碗嘅地方,衛生程度成疑,我成晚都諗D洗碗水會唔會飛落D餸度兩個人點了黑松露薯蓉(side dish)、焗薯(side dish)、牛頰肉雲吞、Romaine Heart 沙律、beef carpaccio、slow cook salmon黑松露薯蓉做得啱我口味,水多,唔係好heavybeef carpaccio用truffle oil 稍多,蓋晒D食材味道牛頰肉雲吞做得唔錯,雲吞皮做得幾好,汁嘅味道剛好,牛肉就好鞋,不過有牛味,ok整體黎講只係合格,各樣食物無驚喜1,000大元埋單

黑松露薯蓉做得啱我口味,水多,唔係好heavy

整體黎講只係合格,各樣食物無驚喜

1,000大元埋單
2010-01-23