2021-07-23
🍽雪吧自從疫情開始之後,都有差唔多成一兩年冇唱過K,都已經開始唔記得咗喺K房瘋狂唱歌係乜嘢感覺。今日朋友帶我嚟到尖沙咀山林道嘅呢間樓上酒吧,成個格局都裝飾到好似真嘅K房一樣,連坐嘅梳化、枱同埋枱上面嗰盒紙巾都似到十足完全有置身喺K房嘅感覺!另外,呢度仲有vip房,坐埋入去感覺應該真係好似真嘅K房一樣,夠晒私隱可以盡情唱!不過我哋今次就未有機會試到間VIP房,但係喺出面感覺上就係大既派對房咁,一邊睇住mv一邊飲酒食小食,傾吓計一樣咁enjoy!值得一提嘅係,呢度播嘅歌俾我想像中新,絕對係緊貼潮流~今次我哋就試咗呢度嘅cocktail, mocktail,一個主食同埋幾款佐酒小食,食物質素都不過不失~雖然佢哋呢度主打嘅係酒類同埋小食,並唔係正式嘅西餐廳,但係佢哋一樣有提供好多唔同款式嘅主食,好似Pizza、牛扒等等都有~而且呢度間唔中仲會有live band嘅演出,放工得閒落嚟chill下happy hour都係一個唔錯嘅選擇😆