2024-01-18 656 瀏覽
識我既朋友一定知道我鍾意唱歌🎤唱得好唔好聽唔係最重要,最重要係唱歌好減~不得不說,呢排生活都幾大壓力,老公提議不如去唱K,我就即刻say yes😏今次去旺角Red Mr唱Golden Hour時段,唱足3幾鐘,好爽😜 老公通常都係做我既最佳聽眾同埋負責食😋 又估唔到Red Mr打破咗「K房無好野食」既道理~去到reception登記完之後,店員會介紹返而家有個「最紅搶錢機」遊戲,有機會得到$500 coupon及累計最高分有$10000現金獎。搶到尹光jackport可將積分double~部機好當眼,一定會見到,有興趣可以玩吓😆佢有個$488套餐,包4️⃣款前菜、1️⃣/2️⃣款主菜、2️⃣款配菜加2️⃣杯野飲,我地都覺得選擇比想像中多,直情好似去咗餐廳咁XD'簡單講吓我地有咩推介~前菜:日式章魚燒🐙:細細粒口感軟綿,加埋沙律醬紫菜粉,好食👍🏻香辣蒜蓉烤生蠔:乜而家K房都有生蠔食!😯 呢個烤得好惹味,不需懷疑,必叫!主菜及配菜:主菜我地叫咗燒厚切西冷牛扒,真心大份,自動波7成熟~記得點埋佢個紅酒汁🍷兩個配菜都好食,分別叫咗黑松露薯條🍟同日式醬油拌公仔麵!後者整得好入味,濃濃醬油+麻油味,個麵亦好乾身!野飲

簡單講吓我地有咩推介~

前菜:

日式章魚燒🐙:細細粒口感軟綿,加埋沙律醬紫菜粉,好食👍🏻

主菜及配菜:

野飲🍹就叫咗厚芋泥奶茶同芋泥抹茶牛乳,估唔到今餐既叫野食咁wide range😆而且Red Mr 裝修風格都好文青,完全打破以前對K房既觀感🤪

無聊一問:有無人知道我唱緊咩歌呢?🎤🎤