2020-03-01 749 瀏覽
Weekend想去港島chill下睇下海..就特登揸車🚗過左K town順便睇下有無d靚cafe☕️泊低車去完海旁,行行下就見到呢間幾靚好好feel..個環境又開揚嘅餐廳,二話不說就入去坐低左☺️ 入面樓底好高,裝修好vintage,每張枱都有個小蠟燭🕯️ 好有feel呀😆😆 拍拖黎一定有驚喜!! 我地3個人點左4樣野食同每人一杯smoothie☺️原本想叫mussels但早到6點幾就無哂😟唯有叫個happy hour嘅單骨雞翼 但又幾好食喎又香又脆👍🏻 配埋薯條大大碟😋個人覺得個seafood risotto 最好食,個蕃茄汁味道同個質感啱啱好,唔會一patpat又唔會太稀,每啖都有蝦,係驚喜嘅,配埋沈左係面嘅芝士粉,ho mei dou😙沙律好大兜好好食,有羽衣甘藍🥬好健康😚仲有大大舊avocado 🥑同parma ham!!d d雞肉又唔會太韌,幾滿意。唯一個ribs係有d失望😣 我地叫左appetiser入面嘅ribs份量細d但都好夠3個人食,味道ok但個肉質唔夠淋,偏硬🙈整體黎講,環境食物都非常好。而且西環人唔多,想靜靜地食飯飲野傾計,或者約會👫,呢度都係一個好選擇☺️

我地3個人點左4樣野食同每人一杯smoothie☺️

2020-02-15