2021-12-24 166 瀏覽
終於嚟到聖誕前夕啦🤶🏻floom floom 呢set都幾打卡able~ ❄️【ℍ𝕠𝕝𝕚𝕕𝕒𝕪 𝕊𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝 𝕊𝕖𝕥💲368-388/𝘱𝘱】 🅢🅣🅐🅡🅣🅔🅡🦑ᴄᴜᴛᴛʟᴇғɪsʜ sᴀʟᴀᴅ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴀᴄᴋ ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴅʀᴇssɪɴɢ(涼拌黑松露紋甲墨魚)一粒粒嘅墨魚約有口感,味道都幾清新~ 🥚ᴄᴇɴᴛᴜʀʏ ᴇɢɢ ᴡɪᴛʜ ᴛᴏғᴜ(花香皮蛋豆腐)加左好多肉鬆又幾好味~🅢🅞🅤🅟🌰ᴄʜᴇsᴛɴᴜᴛ ᴇsᴘʀᴇssᴏ (特濃粟子沙) 🅜🅐🅘🅝☃️ᴏʀᴢᴏ ᴘᴀsᴛᴀ ᴡɪᴛʜ ᴜɴɪ sɴᴏᴡᴍᴀɴ 💲388(海膽雪人米型意粉)米型意粉口感好得意,個汁好香濃creamy~但我無撈埋雪人,否則太膩~ 🍝ᴄʀᴇᴀᴍʏ ғʟᴏᴏᴍ ғʟᴏᴏᴍ ᴘᴀsᴛᴀ ᴡɪᴛʜ ᴛʀᴜғғʟᴇ & ᴍᴜsʜʀᴏᴏᴍ💲368 (原片黑松露雜菌雪糕意粉)黑松露夠多,雜菌汁忌廉汁都好夠濃~ 🅓🅔🅢🅢🅔🅡🅣🥪ᴄᴏɴᴅᴇɴsᴇᴅ ᴍɪʟᴋ ᴛʜɪᴄᴋ ᴛᴏᴀsᴛ ᴡɪᴛʜ sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ(草莓鮮奶厚吐司)唔會太甜~🅓🅡🅘🅝🅚🅢💓ᴍɪʟᴋ ғᴏᴀᴍ sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ʟᴀᴛᴛᴇ ᴡɪᴛʜ ᴘᴏᴘ

終於嚟到聖誕前夕啦🤶🏻
floom floom 呢set都幾打卡able~

🅢🅣🅐🅡🅣🅔🅡

加左好多肉鬆又幾好味~

🅢🅞🅤🅟
🌰ᴄʜᴇsᴛɴᴜᴛ ᴇsᴘʀᴇssᴏ (特濃粟子沙)

🅜🅐🅘🅝

黑松露夠多,雜菌汁忌廉汁都好夠濃~

🅓🅔🅢🅢🅔🅡🅣

🅓🅡🅘🅝🅚🅢

💓ᴍɪʟᴋ ғᴏᴀᴍ sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ʟᴀᴛᴛᴇ ᴡɪᴛʜ ᴘᴏᴘ ᴄᴀɴᴅʏ(草莓爆炸糖奶蓋拿鐡)落咗兩shot咖啡落去製作架~所以啡味幾濃,我鍾意~

🧸ʙʀᴏᴡɴ sᴜɢᴀʀ ɢɪɴɢᴇʀ ᴍɪʟᴋ ᴡɪᴛʜ xᴍᴀs ғʟᴏᴀᴛɪɴɢ ᴍᴀʀsʜᴍᴀʟʟᴏᴡ(黑糖薑汁牛奶配懸浮聖誕棉花糖)太得意啦~記住要搞勻底部嘅黑糖薑汁~

呢間閂9:15pm~唔好咁晏去食呀🍴

2021-11-21