So fresh & lovely Mermaid drink💙🏖🧜🏻‍♀️🐚🍹 & Matcha drink💚🍃🍵🍡 ..平時行K11都係睇藝術展品多,行到口渴 想買杯野一路行 一路睇 一路飲就最岩。經過見到呢間飲品店最近推出左新品💙Mermaid Dream💙 真係好靚靚 好fresh 好海洋氣息🌊 呢。 真係好陽光`好海灘既感覺,上面仲有靚靚魚尾🧜🏻‍♀️`貝殼🐚`海沙粒🏖 裝飾 好鐘意💕。飲落似胚芽好立克既味道,但其實係用左燕麥奶 加上奶蓋&木糠,感覺好健康又唔會膩。而奶蓋淨飲已經好好味 搞勻又有另一種味道💙 好滑呢。 用上日本土橋園百年老店既靜岡抺茶粉。抺茶底真係好濃 味道好出,加上百搭既奶蓋飲落又香又濃又滑,仲有煙煙韌韌既丸丸🍡 好好咬,不錯呢。..另外既 & 都吸引到我,唔知又好冇味呢❓😋✨tea is so awesome & so are you✨..

Mermaid Dream
[Mermaid Dream] 真係好陽光`好海灘既感覺,上面仲有靚靚魚尾🧜🏻‍♀️`貝殼🐚`海沙粒🏖 裝飾 好鐘意💕。飲落似胚芽好立克既味道,但其實係用左燕麥奶 加上奶蓋&木糠,感覺好健康又唔會膩。而奶蓋淨飲已經好好味 搞勻又有另一種味道💙 好滑呢。

抺茶芝士丸丸💚Match
[抺茶芝士丸丸💚Matcha] 用上日本土橋園百年老店既靜岡抺茶粉。抺茶底真係好濃 味道好出,加上百搭既奶蓋飲落又香又濃又滑,仲有煙煙韌韌既丸丸🍡 好好咬,不錯呢。
另外既 [芝士草莓幫幫🍓Bonbon] & [紫薯3.6牛奶💜Milk] 都吸引到我,唔知又好冇味呢❓😋

Mermaid Dream
抺茶芝士丸丸💚Match