今日滿心期待去Katachi Bar,聽聞佢既燒物都好正,所以就約埋朋友一齊去食,坐戶外都好舒服,又有涼風~今日叫既全部都係我鐘意食既燒物,再加番杯酒,真係好滿足~l   燒七味魚翅 ($58):一流既下酒恩物,超好食,而且燒得好好~l   燒菠蘿 ($38):燒完之後都係好JUICY~好正~l  油甘魚鮫 ($138):全晚最唔錯既燒物,好夠油脂.肉味鮮甜,值得一叫l  炸魷魚鬚 ($88):好鐘意食炸魷魚鬚l和風牛肉湯烏冬($98)朋友有D唔舒服,但又想一齊傾下計,清清地叫左個烏冬,都不錯架l   桃味雪葩 ($88):天氣愈來愈熱,清涼透心的消暑冰品,好受歡迎,清新香甜的桃味雪葩,必叫~l  LONG ISLAND($78) 配番杯酒,好 RELAX~l  最後叫左個甜品,紅豆黑糖蕨餅 ($48)都係我好愛既甜品,配合埋紅豆,不錯既選擇~好舒服既一晚,好鐘意咁RELAX 既餐廳~

今日叫既全部都係我鐘意食既燒物,再加番杯酒,真係好滿足~

l  炸魷魚鬚 ($88):好鐘意食炸魷魚鬚

好舒服既一晚,好鐘意咁RELAX 既餐廳~
紅豆黑糖蕨餅
 燒七味魚翅
 LONG ISLAND
 燒菠蘿
 和風牛肉湯烏冬
 炸魷魚鬚
 油甘魚鮫
 桃味雪葩
題外話/補充資料: 好舒服既一晚,好鐘意咁RELAX 既餐廳~
2023-05-06
慶祝紀念