2018-02-14 1083 瀏覽
同小朋友食飯緊係想搵D親子餐廳之類嘅地方,等佢地食飯之餘冇咁悶,朋友帶著小朋友一起來這間道頓堀御好燒專門店!可以自己動手 DIY大阪燒喇!每枱都有鐵板爐、煎鏟同醬汁,一坐底見到枱枱都好努力咁整燒餅,場面十分熱鬧!👩🏼‍🍳👨‍🍳我地叫咗個年糕芝士御好燒,一個就有齊蛋、葱、芝士、年糕、椰菜、紅薑。基本上係將所有材料攪拌之後,放在已塗油嘅鐡板上5分鐘後翻面x2次,燒完再任落大阪燒汁同任唧沙律醬,咁豐富,難怪食一個已經覺得飽晒!跟住見有蛋黃哥限定Menu,就忍不住叫咗嗰梳乎蛋山藥面膜御好燒,製作過程其實都一樣,只是最後放上山藥蓉好簡單,好快可愛嘅蛋黃哥就出現在眼前啦!唯一麻麻地就係抽風系統唔算强力,食完之後成身燒餅味😅大家有定心理準備啦!

年糕芝士 御好燒

限定梳乎蛋山藥面膜御好燒

15 分鐘 (堂食)
  • 梳乎蛋山藥面膜御好燒