2022-06-12
Kebab Bistro地址: 尖沙咀麼地道16號半島大廈地下2號舖有一間相當搶眼嘅傳統土耳其外賣小店,未行到餐廳門口就已經聞到好香嘅烤肉味🤤,吸引咗我行咗入去試試😎轉轉燒羊肉卷 🐑🌯$88土耳其當然要食最出名嘅轉轉燒羊肉啦😉,即點即切即包羊肉Kebab非常正宗,而且羊肉份量超大份肉質鮮嫩仲有陣少少羊騷味添,真係好有肉汁㗎😍🥰。羊肉Kebab皮好柔軟但又唔會薄到一食就流晒汁爛晒再加上生菜連土耳其傳統嘅醃料一齊食,散發濃郁嘅香味,味道口感真係好夾🥳!CP好高👍!燒雞肉pizza 🐔🍕$98即叫即整pizza配料好豐富呀😆一啲都唔吝嗇,pizza邊焗得蓬鬆香脆,而且仲有滿滿既芝士同雞肉鋪起pizza面添🤩,再配土耳其傳統嘅醃料一齊食,真係一流👍🏻#nicefoodie尖沙咀-----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #foodporn #delicious #dinner
地址: 尖沙咀麼地道16號半島大廈地下2號舖
轉轉燒羊肉卷 🐑🌯$88
燒雞肉pizza 🐔🍕$98
#nicefoodie尖沙咀
-----------------
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #foodporn #delicious #dinner #hk #香港 #香港美食 #尖沙咀 #美食 #打卡 #尖沙咀美食 #香港小店 #尖沙咀餐廳 #西餐 #西菜 #隱世美食 #土耳其 #土耳其菜 #羊肉卷 #Kebab