2024-07-19
天氣咁熱除左食冷麵之外,平時我都好中意食既就係Poke bowl啦🌈因為佢除左色彩繽紛之外,對於我地健身keep fit既人黎講都係一大福音🫶之前要食poke bowl都無咩選擇,但依家隨住越嚟越多人care營養,所以呢啲主打夏威夷碗既店舖都多左😍對我黎講真係好正🙌今日呢間就係位於北角,都係新開既一間主打poke bowl既店舖,而我地當日去係試業期間,所以仲得優惠添🤩。佢menu上有唔同配搭好既poke bowl又或者有可以自己mix and match既bowl🥣所以個空間好大,唔會限制左想食啲咩,由Base-Main-Dessing到Toppings都有得揀👍🏼而如果好似我咁會有選擇困難症既話都可以好似我咁揀佢地本身搭配好既poke都得。🐒至尊波奇💰$128三文魚,呑拿魚,車厘茄,青瓜,牛油果,玉子絲,蟹籽,山葵蛋黃醬,紫菜絲 ,木魚絲,黑白芝麻🐒韓風辣碗💰$108辣味三文魚,虎蝦仁,泡菜,蟹柳,紫洋蔥,辛口蛋黃醬,紫菜絲,黑白芝麻,辣椒碎今次試既2款完全係行唔同style,一個係日式,一個就係韓式,而個Base就一款揀左壽司飯,一款就壽司飯&沙律菜mix埋🍙佢另外其實仲有烏冬,
🐒至尊波奇💰$128
🐒韓風辣碗💰$108
今次試既2款完全係行唔同style,一個係日式,一個就係韓式,而個Base就一款揀左壽司飯,一款就壽司飯&沙律菜mix埋🍙 佢另外其實仲有烏冬,蕎麥麵同椰菜花飯可以揀做base🍚所以真係好多選擇,而食材都好新鮮
🐒牛油果奶昔(中)💰$40