2009-11-16 12 瀏覽
海鮮飯 - D 飯唔太好味, 好林, 不過D 海鮮幾好, 其中蜆最好, 好多汁 雜錦PIZZA - 不錯, 料算多 豬肋骨 - 甜甜地幾好味, 肉算林, 我地要左蜜糖芥末醬, 冇芥末味, 得個甜字, 我相信bbq醬應該會好味d。regular size 切到8 件, 都夠食 鮮茄意式腸肉燴意粉 - 意粉ok, 不過整體係普通貨色, 唔推介食 天使麵 - 唔記得左佢叫咩, 不過唔好味, 因為佢d 麵煮到太林, 料ok會有salad 同bread 。食物有分regular size 同family size。飲品會refill, 不過唔建議飲lemon tea, 因為冇茶味而且好淡! 我地買左個蛋糕入去, 切餅費$50, 個waiter 會同我地一齊唱生日歌-____-人唔算多, walk in 都應該會有位。不過服務就慢左d, 叫極都冇人理@@
雜錦PIZZA - 不錯, 料算多

2009-11-16