2022-10-20 1542 瀏覽
Keto飲食宜家都好流行,主張低碳水化合物,適當既蛋白質,高脂肪的飲食方法,呢間位於灣仔藍屋附近既咖啡店就係以Keto飲食為主打,走白色簡約風,店舖唔算大,但就有種旺中帶靜,遠離繁囂既感覺Keto Japanese Pudding 用上羅漢果糖,天然代糖,零糖零脂零卡,布甸都幾滑,微微既蛋香,雖然夠晒甜,但都食得好放心Fake Coffee呢杯fake coffee其實就係Creamy Black,將black coffee 搖勻,形成creamy狀態,飲落口感好smooth 好順滑, 但略嫌咖啡豆太過深焙,飲唔到其他既味道層次,得個苦字,好彩布丁夠甜可以balance返個苦味環境好舒適,d歌好blue, 好chill,聽到好想訓覺🤣🤣,有食開keto都知羅漢果糖係比白糖貴好多倍,所以呢度既食物價錢係比平時cafe略貴少少,我係絕對理解,喜歡Keto飲食既朋友不妨站黎試下

Keto Japanese Pudding

Fake Coffee