最近有同事加入左keto行列,lunch time就決定去呢間文青味十足嘅keto cafe試下❤️1️⃣ Keto Lasagna用茄子代替平時嘅闊麵,加上平時食開嘅芝士同肉碎,一啲都唔覺得冇食緊澱粉,同埋一啲都唔乾!2️⃣ Low Carb Risotto零碳水米煮出嚟嘅risotto,同平時食開嘅,口感上真係冇分別!黑松露野菌呢個組合永遠都係冇得輸,好香好creamy❤️3️⃣ Cookies Monster Smoothie🍫我一向對杏仁奶都好抗拒,但呢杯smoothie用上almond milk打,一啲都飲唔出!用埋keto cookies,完全係keto friendly!最特別係飲得出有少少薄荷嘅清新,一啲都唔漏🤩當日太飽未試有甜品,下次好想試埋個tiramisu😎 所以話,keto都有好多好野食,大家都可以食住瘦💪🏻

1️⃣ Keto Lasagna

2️⃣ Low Carb Risotto