2014-07-22 213 瀏覽
唔好意思!本來影好咗d相,但按咗個制出去再返入黎時已經無唒!所以只有評語!!其實本人係好鍾意食KFC!由其是呢十年內就最多tim…早餐2號既芝士雞腿包+凍檸檬茶或奶茶!係我最愛!因為呢十年內都算keep到水準!加上呢個包只有早餐先可以有得買!下午之後就無得食!所以一有機會經過就一定必買!無人唔識KFC?!味道也不用多講la…今朝送完啊仔返學,帶埋啊女去金鐘食早餐但無想到在金鐘算係高尚既地方…KFC會那麼差?!無論員工既服務態度、做野又慢!得兩三個人排隊,有兩個收銀都咁慢!睇見人哋落咗order又唔係多!兩個餐都咁慢…行黎行去都唔知做乜!!到我order時,少少事都聽錯!!我要家鄉雞扒+炒蛋…佢就俾錯煎雞扒!即時叫她換番時,仲扔黎扔去咁!食物一般、個包硬既?!連杯檸檬茶都差…飲落去有雪櫃味(應該係冰既問題)之餘落糖水份量唔合規格!!因平時飲都適中又好味!!一個員工唔夠好都話吖…如果幾個員工都無心機工作就好影響囉…呢一點係最大問題呢!因為會影響食物質素!!所以食物馬虎!環境唔差但唔清潔!!反而要讚下鰂魚涌華蘭路間KFC!呢間d員工大部份年紀都係比較大!(平時KFC係好多後生員工金鐘都係)但
今朝送完啊仔返學,帶埋啊女去金鐘食早餐
反而要讚下
鰂魚涌華蘭路間KFC!
但好細心有禮貌態度服務又好,食物夠熱處理得好好!凍/熱檸茶和奶茶都好好飲!所有野都好企理!
金鐘KFC真係要學習兼改善下la!!
人哋食KFC就係為咗食家鄉雞!
但現在周圍都有不同既食市!有咁多選擇!你唔做好d就遲早被陶汰!!
所以員工同食物一定要keep住水準先得!
2014-07-22
$28 (早餐)