麥當勞今日已經喺醫院第18日,食醫院飯餸已經去到極限,終於忍唔住叫咗個m記外賣,試下食新出嘅包同朱古力批,個包難食到嘔,kitkat朱古力批真心好味!1.三重芝士安格斯+粒粒粟米杯+芬達汽水 $51(6/10)由堅尼地城士美菲路m記送去瑪麗醫院搞到個包凍哂,安格斯牛肉乾哂,有少少硬,又話三重芝士,無芝士味,唔好話拉到絲,極難食,勸大家好買!粟米好似無咗牛油,健康咗,無之前咁好味!芬達汽水正常!2.KitKat酥皮朱古力批$10(10/10)雖然凍咗,無咁脆,無咁酥皮,但真係好似食緊KitKat朱古力,一大舊KitKat朱古力食落肚,只係少少甜,好邪惡!1人總共價錢$61個人口味總評分:8/10@mcdonaldshk地址:西環堅尼地城士美非路12F-G號文光閣地舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#麥當勞 #mcdonaldshk #堅尼地城 #堅尼地城好去處 #三重芝士安格斯 #KitKat酥皮朱古力批 #盧瀚霆 #ansonlo #香港美食 #h
麥當勞

粟米好似無咗牛油,健康咗,無之前咁好味!
芬達汽水正常!

2.KitKat酥皮朱古力批$10(10/10)

1人總共價錢$61

個人口味總評分:8/10

@mcdonaldshk

地址:西環堅尼地城士美非路12F-G號文光閣地舖

#麥當勞 #mcdonaldshk #堅尼地城 #堅尼地城好去處 #三重芝士安格斯 #KitKat酥皮朱古力批 #盧瀚霆 #ansonlo #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
外賣自取
  • kitkat朱古力批