2023-04-13
而家想搵個地方同朋友食個TEᗩ都好方便。。ᑕᑌᑭᑭIᑎG ᖇOOᗰ而家多左好多分店。。又想食少少但又要好味又可以坐耐少少嘅地方。。真心我幾鍾意食佢啲ᑕᗩKE架。。雖然分店多。。但都可以保持水準👍🏼👍🏼我今次去左ᗩᑭᗰ個間。。可能個位置好方便。。所以都要等位同好多人下。。想舒服啲我諗要去番遠少少嘅區啦😁..🍰ᑎEᗯ YOᖇK ᑕᕼEESE ᑕᗩKE🥛ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE..📍 Cupping Room Coffee Roasters (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期大堂高層15號舖..@cuppingroom.hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodsta
ᑕᑌᑭᑭIᑎG ᖇOOᗰ而家多左好多分店。。
又想食少少但又要好味又可以坐耐少少嘅地方。。
真心我幾鍾意食佢啲ᑕᗩKE架。。
雖然分店多。。但都可以保持水準👍🏼👍🏼
我今次去左ᗩᑭᗰ個間。。
可能個位置好方便。。所以都要等位同好多人下。。
想舒服啲我諗要去番遠少少嘅區啦😁
🍰ᑎEᗯ YOᖇK ᑕᕼEESE ᑕᗩKE
🥛ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE
觀塘觀塘道418號創紀之城五期大堂高層15號舖
@cuppingroom.hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#cuppingroom#cuppingroomhk#cuppingroomkt#cuppingroomkt#cheesecake#hojichalatte#kwuntongkwuntongfood#kwuntongcafe#觀塘cafe#觀塘美食