2024-11-04
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯最近Phi Coffee & Pancake聯乘Kuromi推出全新期間限定套餐。即刻嚟睇吓有啲咩新產品先。KUROMI邀你共享精緻意大利飯紫紅色嘅意大利飯製成可愛嘅Kuromi,再用紅蘿蔔拼湊而成蝴蝶結嘅形狀。米飯配搭荔枝豚肉,荔枝嘅酸甜味可以中和豚肉嘅油膩感。與BAKU共享全日早餐面頭最可愛嘅Baku其實就係熱香餅,廚師故意用茄子突顯Baku嘅紫色顏色。另外套餐仲有香腸、培根和沙律菜等等,真係好豐富。KUROMI藍莓希臘乳酪梳乎厘到咗我最期待嘅疏乎厘,鬆軟嘅疏乎厘充滿空氣感。加上Kuromi可愛嘅藍莓希臘乳酪,令人得意到唔想食呀。最後仲有兩款KUROMI無花果藍莓沙冰和KUROMI紫薯咖啡,兩款同樣我都愛不釋手。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就系我嘅動力!記得點贊❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯PHI Coffee & Pancake (MegaBox) (九龍灣)九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 5樓3-4及9號舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡
KUROMI邀你共享精緻意大利飯
與BAKU共享全日早餐