2024-12-28 66 瀏覽
最近無意中發現原來有一間咖啡店做緊Kurumi主題😍 趁去銅鑼灣就去買杯嘢飲諗住打吓卡。 位置方面就係喺橫街Fashion Walk。門面有Kurumi嘅圖案10分易認店舖唔算好大,都是做外賣的入面仲有一啲Kurumi主題嘅衣服可以比客人購買 最重要係入面仲有一塊鏡係Kurumi圖案非常之打卡特登嚟到梗係要嗌Kurumi嘅特飲啦 本身店舖嘅熱飲杯都係Kurumi圖案的 不過如果要Kurumi圖案的花紋就必須要叫紫薯latte。size方面可以選擇要細杯定大杯,但價錢其實差不多。細杯$50大杯$55。其實主打貴在Kurumi身上。等咗大概3-4分鐘就可以拎,飲品是紫色10分配合Kurumi,花紋其實有少少睇唔清,不過勉強都可以打卡的🤣🤣🤣 味道方面感覺不是用很多香精製造不會太甜。 這個價錢其實飲一次就算因為都算偏貴。

紫薯latte  (大杯)
外賣自取