2024-10-06
放學突然話想打邊爐?🤪 仲話係放題個種😝 發育中嘅小朋友真係好食得架🤣🤣 好彩我地搵到一間lunch menu 到5pm 嘅火鍋放題 😋 牛氣 !佢地而家做緊「和洋祭🎌🎊」主題,我地當然要試下佢嘅全新主題湯底 —「北海道蛤蜊魚湯」,有8隻左右蛤蜊,無沙,如果再重啲魚湯味就更好!餐別我地就揀Lvl 1,因為仔主打牛肉,又唔鐘意太肥喎! 佢呢度嘅牛就算Lvl 1 都好好味。同埋自助區都有好多丸類、麵類選擇! 特別一提就係佢地提供本地水耕菜,好味又環保!熟食仲有牛肉飯、薯條、燒賣、咖哩魚旦等,啱哂小朋友口味!飲品同甜品都有好多選擇,而仔最鐘意就係有得玩又有得食嘅棉花糖😂 呢度嘅員工好細心同殷勤,一睇到我地有咩需要就會主動幫手,例如加湯、開棉花糖機、同埋提我地小朋友140cm 先計成人😂 仔仲係138cm 呢餐真係食得好滿足😌食足120分鐘,飽到瞓覺💤🤣🤣🤣
發育中嘅小朋友真係好食得架🤣🤣
呢餐真係食得好滿足😌食足120分鐘,飽到瞓覺💤🤣🤣🤣