果日喺附近醫院拆完線,行行吓見到有一間pet friendly嘅cafe,⁣就入去食個tea relax 吓!⁣⁣cafe 擺設都好靚,最入面仲有一個特別Corner可以俾客人坐喺到,⁣enjoy 吓杯咖啡,同朋友吹下水,好有feel!⁣ 當日因為胃唔喺太舒服,無特別叫咖啡試,只喺叫咗兩個tea 嚟食!⁣⁣忌廉雞肉煙肉磨菇批  $65⁣個批好足料,每一啖都係有肉,食曬一個都已經好飽, 唔錯!⁣⁣美式芝士火腿三文治 $60⁣本來以為好普通嘅一份三文治,但喺食落又幾好味,咬一啖d芝士拉到絲,沙律都唔錯,如果加多小小醋就更好!都值呢個價!⁣平時住喺附近而又有養狗,我都幾建議可以帶埋狗狗一齊嚟Hea 一Hea!⁣Btw,值得一讚喺cafe提供可重用飲管!當然啦,最好自備就最perfect!⁣⁣
就入去食個tea relax 吓!⁣

忌廉雞肉煙肉磨菇批  $65⁣
個批好足料,每一啖都係有肉,食曬一個都已經好飽, 唔錯!⁣
忌廉雞肉煙肉磨菇批

美式芝士火腿三文治 $60⁣