2018-05-25
每逢週末都鐘意同三五知己聚一聚😎黎到呢個酒吧林立既諾士佛臺,未到8點,沿路上既既酒吧已經坐七七八八,整條街都非常熱鬧❕❕❕今次黎揀左呢間all night long,每到周末同大時大節都會有樂隊演岀,聽住音樂,氣氛更加高漲🌟💁🏻♀️但我地去到只是八時!坐位也挺多的!就先點點食物及飲料先吧!+++++++++++++++朋友先叫左杯house Red🍷口感偏重,不太甜,個人非常喜歡的((House Red $200/bottle, Red Wine $300/bottle))而我叫了pina colada🥂濃烈既椰子同奶香,微微淡岀rum酒既味道,最適合女仔既口味見有點餓就來個主食及小食share吧!🤗主食揀左份軟殼蟹扁意粉,賣相幾好,份量算適中,軟殼蟹就炸得脆卜卜,但略嫌香草汁既sauce味道比較淡~如果濃點再配酒更好!另外😍叫埋大大份既nachos grande,墨西哥脆片份量好多🥙慢慢食2,3杯酒唔係問題,芝士醬滿滿的,另外有辣醬,酸忌廉,牛油果醬有齊晒,好貼心呢😳chips好脆口好好食!未有🎶live band之前!其實好靜!一開始接近有live band愈來愈多人!企位也ful
+++++++++++++++
House Red
pina colada
見有點餓就來個主食及小食share吧!🤗
軟殼蟹扁意粉
nachos grande
未有🎶live band之前!其實好靜!一開始接近有live band愈來愈多人!企位也full了!環境氣氛的確唔錯!🌃 真正聽歌Chill Your Night!
但我認為食物質素真的一般!🤔如果淨係飲野聽歌就okay呢!
題外話/補充資料:
**每晚十時開始有Live Band Performances!🎶氣氛好極了!侍應話成日都會有唔同band表演的!