2024-04-06 71 瀏覽
復活節假期最後一日,閏蜜們終於歸位,急不及待約出嚟食吓Pizza吹吓水♦️Pizza Express ♦️我哋三個人點咗個新推出嘅,夏日二人套餐Love Set $368 Pizza lovers set $368意式風乾面頰肉蘑菇薄餅 一向鍾意食佢地個又薄又脆嘅批底;今次風乾面頰肉、蘑菇餡料幾特別,風乾面頰肉富咸香;炒香過蘑菇和軟芝士令味道更豐富。煙三文魚長通粉白汁長通粉保持了彈性,煙三文魚唔會碎濕濕,白汁感覺比較膩,所以三個人分就啱啱好。意式焗肉丸肉丸細細粒,有點咬口,茄醬超多,我喜歡。甜品有兩款揀,朋友知道我至愛Tiramisu ,每人吃左一口,就成杯比我食,口感相當順滑,好似吾太吃到酒味,甜度適中;Mascarpone Cheese比例較多,感覺較膩。飲品有相當多選擇,以果味調制出變化萬千的特飲。芒果熱情果特飲以芒果、百香果、茘枝等三種甜蜜蜜的水果打造出大人細路也喜歡的飲品,甜度適中,相信夏日感。芝味香橙茶 打咭一流的特飲,以橘子口味糖水打造成夢幻藍色,再加上棉密芝士奶蓋,甜美的香橙味也受朋友喜歡。另外加Cappuccino 雖然冇拉花,但夠大杯;酸味不高,奶泡也豐富。這個為夏日而

♦️Pizza Express ♦️

我哋三個人點咗個新推出嘅,夏日二人套餐
Love Set $368

Pizza lovers set $368

意式風乾面頰肉蘑菇薄餅

煙三文魚長通粉

意式焗肉丸

肉丸細細粒,有點咬口,茄醬超多,我喜歡。

甜品有兩款揀,朋友知道我至愛

飲品有相當多選擇,以果味調制出變化萬千的特飲。

芒果熱情果特飲

芝味香橙茶

另外加
Cappuccino

雖然冇拉花,但夠大杯;酸味不高,奶泡也豐富。

這個為夏日而設的 Pizza Lovers Set
CP 值好高,冇浪費我地Quote