招聘中
$16,000-$19,000
月薪
餐廳: 燒肉LIKE (德福廣場1期)
資訊:

2024-04-08 827 瀏覽
📍燒肉Like一直都好鐘意去食啲有參與感可以自己郁手郁腳整黎食嘅嘢😹 燒肉都係個唔錯嘅可以俾我享受下’煮嘢食’嘅樂趣❣️牛五花套餐300g 💰125❣️牛五花&豬五花腩套餐200g💰85❣️三部合奏套餐150g (豬五花+豬頸肉+雞腿肉)💰95鐘意食燒肉嘅一人燒肉真係個唔錯嘅選擇 性價比高相當抵食😋100蚊咗有燒肉套餐 豬頸肉好大板 五花腩亦都油而不膩 🤤不過好後悔最尾叫飯嗰時唔記得將白飯升級做紫菜温泉蛋飯🥺 如果唔係紫菜加蛋飯再配上燒肉一定會更加好食!!!醬汁 : 推薦bbq醬 /蒜香醬油🙌🏻🙌🏻🙌🏻. ..#香港美食 #香港日本菜 #燒肉like #vakinikulike #vakiniku #日式燒肉 #一人燒肉 #日本產和牛 #和牛燒肉 #屯門美食 #vcityhk #vcity #屯門 #屯門掃街 #hkfoodie #foodie #燒肉 #牛五花 #香港美食指南
📍燒肉Like

❣️牛五花套餐300g
💰125

❣️牛五花&豬五花腩套餐200g
💰85

❣️三部合奏套餐150g
(豬五花+豬頸肉+雞腿肉)
💰95

豬頸肉好大板 五花腩亦都油而不膩 🤤