2016-11-03 176 瀏覽
住喺香港有時生活太迫人,壓力大身體自然差。與其花錢睇醫生,不如試下吃得健康、排下毒。喺ifc的咖啡店後面有個小店,賣全天然的果汁。經cold pressed 處理更健康、而且仲要係Gulatan free, 不用牛奶,愛美的女士們就更不需要擔心。見到五顏六色人都好開心,相信腸胃都係。有好多不同種類的果汁,蔬菜汁揀。平均$60-$70一支,價錢都係兩杯咖啡的價錢。左邊的Beaches是人氣款,有好多士多啤梨果汁,一定好sweet啦,仲有Green Queen 都係排毒之選。我鍾意佢不單止有草青味,仲有淡淡甜味,都好易入口,邊個話健康嘢一定難食?因為趕住上堂,買多個乳酪一路上堂一路食。係用椰奶做的,都幾特別,入口好滑同一般食開的不同,加埋果仁好似係核桃,今次真係排清毒素身體好,男女老幼做得到😍