2011-10-23 3 瀏覽
同朋友黎呢到gathering. 發現都有好多年無食意粉屋啦!一早book左位, book個陣waiter又話好full, 又話只可坐2個鍾。點知成餐飯見到都好多吉位, 一d 都唔full。意粉屋宜家用DBS 有D套餐可享半價,但朋友食過又話唔岩食,最後就散叫,叫左:1) 醬燒豬仔骨配粗薯$138, 大大份, 豬仔骨夠晒淋, 夠入味, 粗薯炸得岩岩好, 唔油, good!2) 芝士波菜$38, 波菜浸在芝士當中, 朋友讚好, 我就覺得唔match, 好彩d芝士唔濃, 唔係一定超"流'3) Greece Legend, 普通厚批$117, 材料有菠蘿, 磨菇,火腿, 煙肉, 批身厚而脆, 不過其實pizza box 個d pizza仲好食,仲平。3人埋單$32X, 幾貴, 不過呢到環境幾好, services又唔錯, 會成日黎針水
點知成餐飯見到都好多吉位, 一d 都唔full。