2024-09-04
🍴🍽🍴🍽🍴🍽☕️🥪☕️🥪☕️🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥢酸奶油烤美國豬柳 $278 🆙開心果|車厘茄|蘋果蓉 重點推介!豬柳肉質好淋,上面鋪滿滿嘅開心果仁碎,估唔到車厘茄同蘋果蓉嘅甜味同豬柳咁夾,薯蓉亦打得好creamy😋😋。🥢慢煮牛尾蕃茄貓耳朵粉 $198 🆙貓耳朵粉份量足夠,牛尾軟嫩,醬汁濃郁滑順,甜酸度啱啱好,貓耳朵粉煙韌,亦充分咁索晒啲醬汁,加埋蕃茄仔令到味道更昇華🤤。🥢白酒忌廉煎虎蝦 $138 🆗白酒忌廉汁香味濃郁,食落感覺唔會好膩。虎蝦大大粒粒夠曬彈牙亦煎得好香口。最意想不到喺加咗大大粒波波青提,令到整體更加香甜😋。🥢黑松露薯條 $138 🆙幼身薯條份量比想像中多,外層炸至金黃香脆,黑松露嘅香氣十足,面頭佈滿巴馬臣芝士碎,芝味濃郁。🥢Hearts $148 🆙Campari有藥草香味,mix咗Mezcal亦多咗重煙燻味,陣陣嘅橙皮酒同葡萄柚汁嘅果香平衡咗campari嘅苦味,增加咗柑橘嘅酸度,亦令整體更加清新!😇評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10整體 𝗢𝘃𝗲
🍴🍽🍴🍽🍴🍽☕️🥪☕️🥪☕️🍴🍽🍴🍽🍴🍽
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.75/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽☕️🥪☕️🥪☕️🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺️ Mercury Recalls by Lost Stars (銅鑼灣)
銅鑼灣百德新街51號華爾大廈地下A號舖
#bakdiucafe #bakdiu灣仔 #bakdiu西式 #bakdiu銅鑼灣