2019-09-25 28 瀏覽
星期日約咗朋友喺銅鑼灣睇戲, 早咗去到銅鑼灣 , 先係戲院附近買啲嘢食醫肚。我們一向喜歡雞翼山, 原來銅鑼灣也開了分店😉😉😉😁😍😍最鍾意就係,佢每一季都會推出唔同嘅季節限定, 款式非常之多😋😋今次我哋嗌咗呢三款:文青風🌹🌹玫瑰雞翼香脆嘅雞翼,鋪滿甜美嘅玫瑰蜜糖, 充滿香濃嘅玫瑰味😍😍 再加上玫瑰花瓣嘅點綴, 絕對係女士們嘅最愛.港呢D友情萬歲檸茶🍹🍋雞翼香濃嘅醬汁 ,夾雜著甜酸酸嘅味道, 食多幾隻都唔會覺得油膩😎😎黑松露蒜香雞翼雞翼炸至金黃酥脆, 帶著非常強烈嘅蒜蓉香味, 而且肉質非常嫩滑。我哋嗌嘅套餐係有12隻雞翼同埋一杯飲品,店舖相鄰嘅飲品店“ 春陽 ”原來係同一集團的, 我們可以喺呢度揀套餐嘅飲品, 我選擇咗期間限定嘅葡萄柚綠茶🍊🍊🍵❄❄, 小糖小冰嘅口味就最啱我心水, 清爽解渴, 茶味香濃帶著回甘, 慢慢滲透著葡萄柚嘅香甜味美😋😋😋
我們一向喜歡雞翼山, 原來銅鑼灣也開了分店😉😉😉😁😍😍

今次我哋嗌咗呢三款:

文青風🌹🌹玫瑰雞翼

港呢D友情萬歲檸茶🍹🍋雞翼

黑松露蒜香雞翼

我哋嗌嘅套餐係有12隻雞翼同埋一杯飲品,

2019-09-22
40 分鐘 (堂食)
  • 文青風玫瑰
  • 黑松露蒜香武士