2024-01-29
❤️頭盤頭盤有三款,分別係焗芝士白松露薯蓉雙色磨菇,手作蟹餅配青瓜酱同埋香煎帶子配芒果莎莎,蘑菇味道好香濃,充滿黑松露味,超級惹味,而蟹餅就炸得好脆,好乾身,配青瓜醬感覺冇咁油膩,帶子亦都好新鮮,煎完都好鮮嫩,口感清新!🧡日式磯煮鮑魚冷豆腐沙律呢個成個擺碟都好靚,鮑魚原隻上,有啲三文魚子係上面,口感食到鮑魚嘅爽嫩,亦都食到三文魚子嘅鮮味,冷豆腐用麻醬去送,好清爽,再食埋啲沙律,一個好fresh嘅頭盤!💛慢煮西班牙黑毛豬肋骨配秘製BBQ醬汁豬肋骨有半條,燒得好香,BBQ汁嘅味滲晒落豬肋骨入邊,豬肉好嫩滑,完全唔會鞋口,再加埋好脆嘅薯格,超滿足!💚西班牙辣肉腸藏紅花忌廉意大利飯辣肉腸係炸脆咗,所以特別香口,意大利飯唔會好硬,軟硬度啱啱好,成個飯好cream,有啲藏紅花嘅清香,唔會太滯!
頭盤有三款,分別係焗芝士白松露薯蓉雙色磨菇,手作蟹餅配青瓜酱同埋香煎帶子配芒果莎莎,蘑菇味道好香濃,充滿黑松露味,超級惹味,而蟹餅就炸得好脆,好乾身,配青瓜醬感覺冇咁油膩,帶子亦都好新鮮,煎完都好鮮嫩,口感清新! 🧡日式磯煮鮑魚冷豆腐沙律
呢個成個擺碟都好靚,鮑魚原隻上,有啲三文魚子係上面,口感食到鮑魚嘅爽嫩,亦都食到三文魚子嘅鮮味,冷豆腐用麻醬去送,好清爽,再食埋啲沙律,一個好fresh嘅頭盤! 💛慢煮西班牙黑毛豬肋骨配秘製BBQ醬汁
豬肋骨有半條,燒得好香,BBQ汁嘅味滲晒落豬肋骨入邊,豬肉好嫩滑,完全唔會鞋口,再加埋好脆嘅薯格,超滿足! 💚西班牙辣肉腸藏紅花忌廉意大利飯