2019-07-10
<以午 buffet黎講 質素唔錯 > 👍🏻平日368 蚊一位既自助餐 7月2 至8月31 有7 折 discount還番價錢 唔貴 而且有甘同海鮮 好似長腳蟹 蝦 翡翠螺等 有哈根大屎雪糕食 熟食都十分唔錯 算係甘 整體中上 😀 🍴海鮮類 🦐🐙🐟海鮮類都幾正有長腳蟹🦀 蟹肉海水味有 大件厚肉 如果甜番 d 更好 翡翠螺 洗得好乾淨 冇沙 仲有鮮甜既熟蝦 青口係有咬口 幾鮮 刺身 好似三文魚吞拿魚一般 🐟反而 煙三文魚醃得幾好 👍🏻 🍴冷盤❄冷盤既凍肉有 pamaham幾咸香 雞肉腸 等等 煙三文魚醃得幾好 幾香咸🐟好爽滑 芝士有軟林 briecheese 香濃既 cream chesse 🧀個人鍾意撈埋落凍肉度食都幾好味😈🍴熟食🔥熟食既豬柳 🐷出面帶 d肥膏 入面既豬肉係濃味有口感嗰種 所以連埋香甜既燒菠蘿🍍 同燒汁食就更好 印度烤雞 口感幾彈牙帶 d肥膏 如果香草味濃 d同烤得香脆 d我覺得會更好🐤 印度菜飯 好有口感菜味豆味香 而我最欣賞係牛面珠登 好軟熟彈牙 帶有膠質 燒汁好入味 正! 🐂 🍴熟食🔥洋葱牛柳粒厚切 牛肉味適中 洋葱汁入味 佢筋同肉位係連住
🍴海鮮類 🦐🐙🐟
🍴冷盤❄
🍴熟食🔥
🍴熟食🔥
洋葱牛柳粒厚切 牛肉味適中 洋葱汁入味 佢筋同肉位係連住 我個人都係鍾意燒同焗得香脆 d . 🐂fish and chips薯條一般🥔 但個 fish炸得好夠香脆
入面既魚肉留有水份 點埋甜沙律醬 幾正🐟
#自助餐 #buffet #海鮮 #長腳蟹 #青口 #煙三文魚 #刺身 #牛扒 #牛面頰 #雪糕 #朱古力
Score 平均分 <7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#海景咖啡廊
尖沙咀麼地道70 號海景嘉福酒店 m層
~~~~~~~~~~~~