2023-11-09
屯門分店開張2周年,見到做一送一優惠,所以終於再來食啦~揀左C餐,首先上9宮格頭盤。牛肉依然保持水準都有一年無來,小食的選擇好似多左,而且炸物都係即炸,上菜時直頭聽到D油炸聲XD 要放涼一陣先入到口!至於甜品,一定要食佢個牛角窩夫,我揀左tiramisu味再配movenpick薄荷朱古力雪糕。可惜太飽食得一舊咋~最值得提係: 我地帶左小朋友去,佢得4歲,如果正價要$428+10%超貴,佢又食得唔多。點知負責人好識做,話小朋友淨係叫個lunch set就OK!感動!!單憑呢個舉動,我地一定會再來呀!!!而lunch set我地叫左刺身定食套餐(主要係大人想食) 小朋友食幾舊燒牛肉+白飯啦 哈定食包左下面盤刺身,白飯,茶蒸煮&麵豉湯, 只係$108+10%, 值! 襯仲有一送一優惠快D去幫襯下~
揀左C餐,首先上9宮格頭盤。牛肉依然保持水準
襯仲有一送一優惠快D去幫襯下~