2019-06-14 523 瀏覽
今日食lunch同同事去咗MegaBox,我哋一行七人,比較難攞位,又無訂位,見到呢間餐廳唔使等有位,就已經行咗入去啦佢個餐牌有幾款lunch set,價位由六十幾到百幾都有👌🏻👌🏻👌🏻lunch set包一個主菜、沙律或餐湯同埋一杯嘢飲南瓜湯、沙律同埋餐包都好快上左有個同事遲少少黎,加單要左個薄餅 南瓜湯冇咩特別,有啲稀但有南瓜味嘅😂跟住同事點嘅黑松露野菌意大利粉就已經上咗啦,但係到佢哋食完成個面,我同另外三位同事點嘅卡邦尼意粉都仲未見到影💩💩連加單嘅薄餅都到咗,我哋嘅意都未到,已經係等左超過20分鐘🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️終於個意粉到咗,5分鐘已經食完,份量比較少!最慘係有個同事點左個豬肋骨,最後竟然等左九個字先有得食!其實我哋觀察到侍應上嘅只有沙律同湯,推測應該廚房冧咗檔!而且侍應成間餐廳只有一個🤦🏻‍♀️其實食物質素普通,價錢喺呢區黎講唔算平亦都唔算貴😛侍應態度亦ok👍🏻👍🏻👍🏻,但真係等得太耐啦!🤯🤯無下次!😓😓
南瓜湯、沙律同埋餐包都好快上左
有個同事遲少少黎,加單要左個薄餅
南瓜湯冇咩特別,有啲稀但有南瓜味嘅😂
其實食物質素普通,價錢喺呢區黎講唔算平亦都唔算貴😛

2019-06-06
午餐