焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-09-07 1071 瀏覽
喺附近搵開食又好鍾意食日式燒肉嘅我,點會唔試燒肉smile,燒肉smile係嚟自台灣年嘅超人氣燒肉店,年售過百萬份,2022年更加係台灣網路人氣no. 1日和極尚盛合套餐 - 日本極上A5和牛、西班牙伊比利黑豚、無骨牛小排、龍躉石斑同精選鮮蝦SMILE盛合套餐 - 無骨牛小、松阪團、牛橫膈膜、冷藏雞腿肉、北寄貝、精選鮮蝦同鱸魚菲力肉質鮮嫩,味道濃郁,款式又多,海鮮又乾淨又新鮮,仲有唔同款式嘅調味料,勁惹味,我仲加咗韓式雪蟹膏拌飯同日式蔥花玉子飯,啖啖蟹膏紫菜呢個同蔥花玉子,同燒肉勁襯小鮑魚 - 新鮮乾淨,爽口彈牙爐火好夠勁,燒到啲肉外皮脆卜卜,內裡熱辣辣有沙律同韓式小菜自助吧,套餐包飲品同甜品,飲品我哋揀咗草莓芝士奶蓋同綠茶芝士奶蓋,甜品就揀咗草莓奶酪同芒果奶酪,好滿足燒肉smile附近成條食街咁,仲有築間幸福鍋物同築間台灣鹹酥雞,間間都想試餐廳選擇好多,平日午市套餐百零蚊就食到,豐儉由人,抵食

小鮑魚 - 新鮮乾淨,爽口彈牙

爐火好夠勁,燒到啲肉外皮脆卜卜,內裡熱辣辣

餐廳選擇好多,平日午市套餐百零蚊就食到,豐儉由人,抵食