2018-09-30 204 瀏覽
有時返工食lunch都要講下效率同性價比,早兩日同埋同事去左薩莉亞食個晏,都算又快又抵食一行三人叫左幾樣野share大家食,有幫邦哥尼意粉,水牛芝士pIzza🍕同埋鐵板雞扒,仲加左沙律🥗同飲品吧🥤套餐中意飲汽水咖啡嘅朋友一定要加飲品吧套餐,不過我同事話朱古力就麻麻地,咖啡☕️就普通食物方面,套餐個沙律🥗係大路野,pizza🍕芝士夠香同夠趣,個人係十分推介,個意粉🍝就認真麻麻,因為唔係好夠汁,食落冇乜味道,我地都要加芝士粉。最後個鐵板雞扒反而有點驚喜,肉地夠滑,連跟嘅粟米粒🌽都夠晒牛油味,值得一讚基本上佢地價錢走大眾化路線,抵食而且食物快上,間唔中去食返餐都好ok架