2016-11-20 210 瀏覽
響灣仔返工返左幾年,Lunch好多野都試過晒,呢間hoko farm唔係響食肆區,響大街嘅一旁,坐巴士成日經過,今日就試下!有tea set又有lunch set餐包軟熟!有粒粒麥香!我哋share左一個松露雜菌意大利飯同burger~和牛漢堡配薯角,漢堡排分量十足,牛味重,上邊一隻半熟太陽蛋震震下好得意,食落口感豐富,薯角稍稍太熟,偏乾,但都好香口。松露雜菌意大利飯,好多菇而且松露味好香,意大利飯不會太硬易入口,雖然不是太正宗意大利那一種,但只係68元算是超值!我哋叫多咗一個下午茶棉花糖朱古力多士做甜品!好多士上面鋪滿燒焦嘅棉花糖,入口甜滑,半溶感覺令人滿足!呢度係灣仔同金鐘中間自成一角,比較少人飯市等位不算耐,所以lunch 又多一個好選擇了!
有tea set又有lunch set
餐包軟熟!有粒粒麥香!
我哋share左一個松露雜菌意大利飯同burger~