2017-11-16 7772 瀏覽
我相信"lunch 食乜野" 係每個打工仔返工就諗既問題黎, 而lunch 有得去打邊邊亦都係一個唔錯既選擇! 打邊邊的確係一個開心得黎又可增進友誼既活動!d 同事再熟都好難約到放工一齊去打邊邊, 而lunch 有得打邊邊呢樣野真係正, 唔洗打亂大家放工既rountine, 但又可同班同事一齊癲(首先你要有好同事!)介紹返, 呢度最平120蚊就可以lunch 黎食足90分鐘! 唔想任食都得既, 但一場黎到我都會揀住食~⭐️疏菜丸類選擇夠哂多, 以任食黎講我覺得都算係咁喇!⭐️除左疏菜🥒🥕🌽,丸類,重有飯🍚,糖水,湯畀你揀tim⭐️醬料已包,可以任撈,(只要你台面夠位既話。。)⭐️重有汽水🍹同熱茶包☕️🍵任飲! 都係唔駛加錢。⭐️重有雪糕🍦tim 呀!!!以唔洗加錢既雪糕黎講, 呢個質素係可接受既!!! 🙆🏼⭐️整體黎講, 又係個句, 百幾蚊lunch 任食邊邊, 係邊度搵呢? 都唔會要求好高啦。 唯一要彈既就係座位太迫, 好窄唔夠位擺野咯! 其實都好滿意!👍🏻👍🏻
!)

⭐️疏菜丸類選擇夠哂多, 以任食黎講我覺得都算係咁喇!

⭐️除左疏菜🥒🥕🌽,丸類,重有飯🍚,糖水,湯畀你揀tim

⭐️醬料已包,可以任撈,(只要你台面夠位既話。。)

⭐️重有汽水🍹同熱茶包☕️🍵任飲! 都係唔駛加錢。

2017-11-16