2015-10-24
之前有來過Townhouse,覺得麻麻。尋日同舊同事lunch book 咗呢度,本來冇乜其望,但食完又出乎意料地好。我哋各人都叫咗executive lunch set, 二百几蚊三個course, 以中環來講可以接受。頭盤係泰式風味scallop caparccio,辣辣哋味道0k,略嫌d汁濃咗少少,搶走帶子嘅鮮味。Main course 非常impressive!本來以為同事嘅sizzling duck noodle 係普通炒麵,點知原來石頭鍋上,個presentation 攞哂分。個麵好有特色,而且好好味,唔覺得油👍🏼我叫嘅燒春雞亦非常得,皮脆肉juicy,完全跑贏附近名氣稍大乜house嘅燒雞。隻雞嘅size 都唔細,配埋沙律剛剛好😋Set 嘅甜品都唔弱,panna cotta with melon,好美味啊絕對會再來👍🏻
絕對會再來👍🏻