(非會員)
2009-07-18 15 瀏覽
早兩日同d同事出躬食飯, 見到開左間新既熱狗店呀, 本來諗住地方細細, 唔會好食, 不過, 竟然有驚喜.....食物方面我地5個同事叫左5個唔同味道既熱狗, 有維也納腸, 匈牙利辣肉, 芝士脆皮腸等等.... 本人最愛匈牙利辣肉腸, 超好食及超正呀, 我喜歡, 值得一讚呀!!!另外, 我地加左$7, 多左野飲, 薯條或薯餅, 薯條好好食, 佢比"M" 記既粗好多, 不過佢唔乾身, 炸得剛剛好, 好好味, 唔可以唔講一句" 好在口感呀". 野飲方面, 我飲左個百香果綠茶, 好味呀, 唔係太甜, 我覺得唔錯, 同事們飲左芒果乳酸, 佢地話好好呀, 值得推介比大家!!服務方面因為我地食LUNCH, 而且不時又有人買外賣, 老闆都比較忙呀, 但佢都好照顧客人, 又會向我地介紹唔同既野食, 服務態度真係唔錯呀!! 由於我地多人, 要求又多多, 又要呢野, 又要添醬汁, 不過店員都一一辦到, 服務態度十分好!!唔記得同大家講, 佢有一個醬叫 "蜜糖芥辣", 用黎點薯條真係好好味呀, 如果大家去開試下, OK 架!!! 有時間我都會再去食架!!!

食物方面

服務方面