2018-04-26 61 瀏覽
呢間野開左一小段時, 日日返工放工都見到, 平時放工望落其實唔多人, 因為未試過, 終於的起心肝去試下 (PS, 佢有happy hour, 飲品promotion, 但時間就麻麻, 好早完)里面主力都係食包, 一班同事, 試過幾款包SET, 買單時先知有印花, 唔錯, 滿4個可即用或留下次用, 不過佢正價幾貴, 用MCL 票尾可以9折, 可惜我地無我食左佢既推介包SET, 感覺比自選SET 抵DD, 薯條好熱 , 但有點太硬, 包唔錯, 份量超大份, 我同同事A 都食唔灑, 一行6人食完餓到剩左 3 包薯條未食過. SET 加錢可轉飲, 我轉左Moka, 但就一般. 如果再食就覺得唔需加錢轉食, 因為飲品真係幾一般. 另外薯條可轉SALAD, 人多其實應該轉D 做SALAD, 唔駛好似我地咁食唔灑有點浪費, 也太熱氣總結, lunch 黎計, 有點貴, 但間唔中食下, ok 既

自選漢堡SET
題外話/補充資料: 用當天MCL 票尾可以9折 可儲印花換食物/飲品
2018-04-16
自選漢堡SET