2023-12-07 1229 瀏覽
今日無端端想食火鍋,近近地就去咗葵芳食,行到樓梯上去見到旦馬屋就入去食!喺門口研究咗一輪餐牌,發現自己食60分鐘都夠飽,而且平啲 就食個2XX嘅60分鐘黑毛和牛放題等咗一陣間姐姐就嚟問我食乜嘢湯底,同佢講完之後入到去,佢問返我食咩湯底話忘記咗。。。有少許無言,雖然講多次冇乜大不了,但係5秒鐘就忘記咗,不如唔好問左先,等我入到去坐低先問啦手機點肉,都好方便,而且上得都好快!啲肉呢講真係幾靚嘅,但我唔覺得係黑毛和牛😅 只係油花分布平均嘅普通牛肉!蔬菜種類都好豐富嘅,只係唔知點解食到最後,返到屋企屙咗幾次😅😅😅😅呢間鋪最奇怪嘅一個點係,佢有提供濕紙巾,但點解乾紙巾一定要問佢攞呢??當你一急住要用,問佢攞等完一輪先有,又係好浪費時間