中環搵食往往人頭湧湧,尤其性價比較高的餐廳,唔訂位就要排隊walkin同事介紹呢間酒吧,人不多又夠靜夜晚呢,以前黎過飲酒(有live band、有好多人跳舞、亦比較嘈)呢度嘅漢堡餐真的不錯吃,而且份量十足細食如我,真的可以兩個女仔share食牛肉夠厚一吋都有,外面煎香內裏juicy,又夠牛肉味(而且個麵包外表飽滿唔乾身)漂亮啊隨餐的薯條一點也不馬乎,連皮的厚切薯條味道幾好,但蕃茄汁較鹹亦唔夠酸味而沙律是可吃可不吃(青瓜有陣𡟙味)亦沒有甚麼黑醋汁之類的而酒吧的無酒精餐飲,選擇好少熱飲缺缺,只得凍檸茶,沒熱檸茶只能叫走冰的檸茶,而檸檬🍋只薄薄的切了兩片;沒甚麼茶味、沒甜味、亦沒甚麼檸檬味~~下次再黎都係叫soda water、cola呢的穩陣環境是酒吧的格局,吃飯的話枱面小小的,只能3兩知己吃個飯,如超於三人就要加多張圓枱仔拼桌了總括來說,性價比高又夠靜,人均消費約$100

同事介紹呢間酒吧,人不多又夠靜

呢度嘅漢堡餐真的不錯吃,而且份量十足
細食如我,真的可以兩個女仔share食

隨餐的薯條一點也不馬乎,連皮的厚切薯條
味道幾好,但蕃茄汁較鹹亦唔夠酸味

而沙律是可吃可不吃(青瓜有陣𡟙味)
亦沒有甚麼黑醋汁之類的

而酒吧的無酒精餐飲,選擇好少
熱飲缺缺,只得凍檸茶,沒熱檸茶

總括來說,性價比高又夠靜,人均消費約$100