2022-07-20
是日同家人去食🍕叫左四個lunch set+一份炸雞🍕🍕🥘🍝🍗🍕烤雞蜜桃pizza,呢個係甜嘅,冇諗過烤雞🍕食落去感覺都係甜薄餅咁,同平時pizza h差不多,呢個無乜特別... 🍕鮮蝦芝士pizza,唔似食緊pizza,好似食甜品咁,家人好like, 我個人喜歡🍕應該係鹹嘅🍝蜆肉卡邦尼太肚餓忘記影相🤣 啲汁都夠濃郁配料又足,係有啲偏鹹🥘韓式泡菜飯,雖然呢個都係偏鹹,不過幾開胃嘅,又足料,酸辣+脆嘅紫菜一齊食👍🏻😋🍗蜂蜜牛油秘製炸雞,佢上面嘅牛油秘製粉都係甜嘅,有啲似去越式舖頭食嗰啲雞翼咁, 但就係甜味的整體嚟講全部嘢都係偏重味, 鹹,可能韓式!?不過睇得出全部都係用心之作,下次真係要試下其他先!而且佢午餐部分真係好抵食,包埋嘢飲👍🏻💵:$550
叫左四個lunch set+一份炸雞
🍕🍕🥘🍝🍗