2016-02-27 854 瀏覽
是這樣的, lunch搵位食飯都真係一件煩事, 咁岩知道open rice 有coupon, 就一伙人黎食喇~黎到係d 貴既set menu先化算~本身discount左既普set,要比原價~因此, 我地4個都叫左貴既和牛set! 8片和牛 + miso soup + rice + salad 盛八既lunch, 一如以往冇咩人, 因為佢地出野太慢, 等得佢出就要食得勁快先趕到唔遲d番公司!今次既牛肉 真係好肥美, 冇錯, 係肥美! 有牛肉既鬆軟感,再加上充滿牛味既油脂溶化係口, 真係幾香, 愈食愈開心! 可惜, 只有8次機會 佢都有幾片蔬菜跟住既~ 稍嫌佢比用黎點肉既汁好少, 比較鐘意牛角, 佢成枝放係到比你自己落。 而miso soup都唔錯, 有唔少既湯料大大碗; salad 不過不失~ 野飲都其實要等好耐先上到~ 真心人唔太多, 但好出甘餐慢~如果大家趕時間就真係要三思!

用餐優惠
優惠券