餐廳: Greenhouse
資訊:

2020-07-10 330 瀏覽
我好少過香港食飯,🤪不過朋友仔friend過打band,佢係銅鑼灣返工,就吓人啦⋯⋯過海食!你知啦⋯⋯銅鑼灣咁多美食,突然間都係唔知食乜好,好在有openrice ,發現時代廣場有間叫greenhouse,依間餐廳樓底高,空間感大,充滿時代感,就一於幫襯吓佢🙈! 我哋叫咗一個lunch set,價錢合理!今日係周打魚湯,大家好耐冇食過,但有啲失望,因為個湯只係暖,😓好似魚湯熱飲會理想啲!再來個主菜辣腸芝士薄餅和黑松露意粉,味道唔錯,薄餅好夠份量,兩個女仔一定食唔哂!包咖啡茶,但茶杯耳柄有啲痴笠笠感覺,服務一般,侍應生比較少,可能地方比較大,而且是下午兩點左右,可能員工分批食lunch,整體有進步空間💪🏻!

2020-07-10