餐廳: alfafa (康怡廣場北座)
資訊:

2012-05-13 40 瀏覽
今朝睇早場,睇完打算食lunch,我就suggest 去 Alfafa呢間o野其實都開咗一段時間,平時食lunch 都有幫襯,今次同frd.睇完戲就suggest 嚟呢度。等咗一陣,因為lunch 未ready.要咗雞肉磨菇紅米飯,似risotto,D飯同湯煮得好入味,有雞肉、磨菇,都好香!另加咗蕃茄,同菜苗,感覺好清新~~~ 同埋令到個飯無咁lup口,我唯一唔食o既就係asparagus.Set lunch 有soup (mostly is pumpkin soup) or salad, main course & drink,portion 都幾大,細食o既朋友可以share.有個魚pasta 之前食過,就覺得一般。朋友食過pizza 都覺得幾好,不過係thin-crust,唔係幾夠飽。
要咗雞肉磨菇紅米飯

雞肉磨菇紅米飯,正!
題外話/補充資料: 價錢不便宜,但個別食物先有水準;如果唔係,就未必值回票價。 由於係open area的關係,都會比較噪,D人搭電梯行上行落都望到你食飯。(我唔mind)
2012-04-07
5 分鐘 (堂食)
$82.5
雞肉磨菇紅米飯,正!
  • 雞肉磨菇紅米飯