2023-03-21 30 瀏覽
《又有得酒飲、又有野食、又有魔術玩》要踢走mondayblue,要出街食飯飲下酒先得🤞🏼呢到嘅店員好有禮貌,仔細地介紹每一種菜式,同埋佢哋特製煮嘅方法,推薦左以下菜式俾我地:🦪小麥啤酒煮藍青囗配酸種麵包呢個青口有好多粒,排得好靚,啲汁飲到比利時麥啤既味道🤌🏼🍗自家油封鴨腿 :鴨腿經過醃製同油封既過程,令鴨肉更加鮮嫩多汁,而且吸收了調味料和油的香氣,口感非常好呢個你可以配薯蓉,或者牛油果🥑,我哋就揀咗生醐牛油果蓉,酸酸地 好開胃🍝黑松露鳳尾蝦忌廉扁意粉,呢個擺碟好靚,鳳尾蝦好新鮮,而且松露味都幾濃郁。意粉軟硬度適中,幾好味🤤 重點緊係飲酒:🥃HANDS - Purple Dream 青榑蝶豆花蜂密酒,呢個好甜,岩哂女仔飲🥃Truffle Gin 42%,我都係第一次試呢啲咁高濃度嘅酒,用👃 索一索,個人即刻醒神晒,真心有好香既turtle 味🤗
《又有得酒飲、又有野食、又有魔術玩》
要踢走mondayblue,要出街食飯飲下酒先得🤞🏼
🦪小麥啤酒煮藍青囗配酸種麵包
呢個青口有好多粒,排得好靚,啲汁飲到比利時麥啤既味道🤌🏼

重點緊係飲酒:

👃 索一索,個人即刻醒神晒,真心有好香既turtle 味🤗

• 小麥啤酒煮藍青口配酸種麵包
  • 黑松露鳳尾蝦意粉