2023-11-17 129 瀏覽
今次嚟到銅鑼灣嘅Wish you a mamaday,餐廳裝修以音樂做主題,所以一入店就見到張學友嘅石膏頭像,亦都見到Michael Jackson嘅舞姿牆飾。今次點咗兩個餐前小食、沙律、餐湯及Pizza,包括:海洋生物沙律期望越大,失望越大⋯雞翼(微辣原味)三文魚他他好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥龍蝦濃湯龍蝦濃湯內嘅龍蝦肉都多,而且湯嘅質地都好濃,不過又唔會過咸,幾好。海洋生物沙律除咗蟹籽蟹柳之外,仲有大蝦、帶子,選用咗日式芝麻醬,沙律菜份量都算多。期望越大,失望越大⋯雞翼(微辣原味) 好香脆,少少辣,好味。好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥係我鍾意嘅薄批,而且材係原隻蟹鉗,夠哂特別,,而且咸蛋味道甘香,越食越停唔到口!三文魚他他份量比想像中大,三文魚配上牛油果、青瓜等豐富材料,令到口感好多層次,好滿足!

今次點咗兩個餐前小食、沙律、餐湯及Pizza,包括:
海洋生物沙律
期望越大,失望越大⋯雞翼(微辣原味)
三文魚他他
好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥