招聘中
月薪 (面議)
月薪
月薪
月薪 (面議)
更多筍工 (5)
餐廳: Délifrance (香港紗廠工業大廈)
資訊:

係荔枝角一帶等朋友,諗住搵間餐廳好好咁坐底休息2小時。咁岩係長沙灣廣場對面見到一間無招牌,類似CAFE既地舖。望真D,原來係Delifrance。話說我人生都未食過Delifrance。係香港一講到法國菜,無理由唔諗唔起呢間餐廳既XD一於今日試試啦。最後叫左個肉醬千層麵beef lasagna,夾上肉醬及芝士,口感味道豐富,又幾好味。不過最令我眼見一亮係杯飲品,我叫左杯mango yoghurt,好好飲,甜甜得黎再加上乳酪既酸味,兩者既調味都配合得天衣無縫。我一直都鍾情於酸奶,以前經常係內地買,因為內地品牌多,可以試唔同牌子同口味。能夠係度飲到杯好味既酸奶,太好。雖然呢餐價錢唔算平(94元),但好味,所以值得

一於今日試試啦。

雖然呢餐價錢唔算平(94元),但好味,所以值得