2024-03-17
其實佢個lunch menu就係只要你買任何飲品, 就可以以優惠價追加餐湯, 沙律或者意粉等等當然如果你唔係太鍾意抹茶嘢嘅話, 你就咁去嗰度食一個意粉都可以嘅所以選擇嚟講都幾flexible一班同事就算有人唔太喜歡抹茶嘢, 都唔會冇嘢食😆🥢Iced Matcha Latte + Crab Miso & Crab Meat pasta🍝 抹茶鮮奶好飲啊💕好smooth好正 有時會好怕啲抹茶產品會好苦(定係其實嗰啲先係正宗啲高level啲!?🤭)但係呢個完全唔會 好易入口 飲得好舒服🤪叫咗個蟹肉意粉 個意粉會連埋一個蒜蓉包俾你我覺得好好呀🥹 因為我本人係非常鍾意食蒜蓉包佢個蒜蓉包仲要唔係細細塊 又做到外脆內軟 好滿意 ☺️佢蟹肉唔少 但個意粉份量偏少嘅不過對於女仔嚟講 再加埋杯抹茶鮮奶 其實都好足夠睇返OpenRice佢其他分店嘅餐牌發現原來每間分店嘅餐單都有啲唔同大部份都係提供小食 例如waffle提供埋意粉嘅就唔算太多 可能因為MegaBox呢一間主要都係靠平時附近嘅寫字樓lunch time食客所以呢度就提供埋意粉今次嘅體驗都算唔錯 下次有機會都想去其他分店試吓佢哋嘅waffle 💕
所以選擇嚟講都幾flexible
一班同事就算有人唔太喜歡抹茶嘢, 都唔會冇嘢食😆
抹茶鮮奶好飲啊💕
好smooth好正 有時會好怕啲抹茶產品會好苦
(定係其實嗰啲先係正宗啲高level啲!?🤭)
但係呢個完全唔會 好易入口 飲得好舒服🤪
叫咗個蟹肉意粉