2017-05-02
人生第一次忍唔住打食評!😨真心好正!因為朋友生日 偶然間黎左呢間Thaithai 慶祝😆入到去比我第一種感覺 係優閒 好舒服 歌唔會太嘈 格調唔會太浮誇😀因為我地都係初次黎 唔知點咩好... 聽左個到啲員工嘅推介 點左好多好西😜特別係嗰個 泰式生蠔 😻😻😻😻佢地仲教我一野倒落口 完全唔腥 泰式配料加埋蠔嘅鮮味🙀一試難忘 (利申 本人唔食生蠔的 但呢個食完想再對多罐 )仲有椰菜苗!@@碟菜真係世界級 就算加埋啲泰式醬料都食到碟菜本身嘅甜味Thaithai 炒菜真係唔同啲👍👍。仲有榴槤薄餅😻 榴槤控🙋樣樣都好有Thaithai 嘅味道!一啲都唔寡 配料醬汁同啲主菜調得剛剛好 (特別係椰菜苗,好少可以食到炒得咁正菜 )食物質素真係唔錯👍服務亦都體貼 會問我地需唔需要水 😊幫我地hold起個生日蛋糕 ☺️今次Thaithai 生日飯 整體比我感覺開心舒服 Maz Thai & Bbq😎I"ll be back✌️